• PRO TV
  • Andreea, super fit după „Căsătoriți pe nevăzute”! Iată cum arată în prezent fosta concurentă

Andreea, super fit după „Căsătoriți pe nevăzute”! Iată cum arată în prezent fosta concurentă

Andreea, super fit după „Căsătoriți pe nevăzute”! Iată cum arată în prezent fosta concurentă

După participarea în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, Andreea Clinchevici se pare că a petrecut ore bune în sala de sport. Fosta concurentă este acum super fit și postează frecvent filmulețe cu exercițiile pe care le face. 

Andreea Clinchevici a format un cuplu cu Emilian în emisiunea „Căsătoriți pe nevăzute”, dar relația lor a fost de scurtă durată. La finalul show-ului, tânăra le-a mărturisit experților că nu simte nimic pentru Emilian și că nu-l poate vedea decât ca pe un prieten. 

În cânteva luni, Andreea a trecut printr-o schimbare vizibilă. Fosta concurentă a mers constant la sala de sport, iar acum are o siluetă de invidiat. 

„Îmi place să duc un stil de viață sănătos, de la alimentație până la sport. De dimineață alearg cu câinele în parc, după care mă duc la sală. Chiar dacă în momentul ăla mă simt epuizată, după o jumătate de oră de când am terminat antrenamentul, am o satisfacție imensă”, spunea ea în emisiune. 



În timp ce Emilia și-a refăcut viața alături de altă femeie, Andreea nu a dat de înțeles până acum că s-ar afla într-o relație. Tânăra, în vârstă de 33 de ani, preferă să fie mai discretă la acest capitol, judecând după imaginile pe care le postează pe rețelele sociale. În schimb, Andreea a păstrat o legătură strânsă cu foștii concurenți ai emisiunii: Georges, Cristina și Adrian. Ei se întâlnesc la diverse petreceri și zile de naștere. 


Andreea locuiește în București și lucrează într-un casino. A absolvit Școala de Asistente Medicale și-și dorește să practice în acest domeniu în viitorul apropiat. E o mare iubitoare de animale. Are un cățel alături de care aleargă în fiecare dimineață. Nu și-ar imagina o relație cu un bărbat căruia nu-i plac animalele. 


Poți vedea mai multe imagini cu Andreea în galeria foto de ma jos. 

Sursă foto: Instagram/ clinchevici14

Vezi și: Viralul Anului 2022 pe TikTok




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni