Care este rolul expertului Victor Toriani în cadrul show-ului “Căsătoriți pe nevăzute”

20 Iulie 2021, 11:54


	Care este rolul expertului Victor Toriani în cadrul show-ului “Căsătoriți pe nevăzute”

“Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Emisiunea va avea premiera în această toamnă la PRO TV.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei patru specialisti ai show-ului sunt: Oana Nicolau (psihosexolog), Mircea Iliescu (genetician), Taher Sonu (expert în relatii) și Victor Toriani (psihoterapeut). 

În emisiunea "Căsătoriți pe nevăzute", Victor va încerca să completeze profilurile psihologice ale concurenților. “Vom aplica o serie de teste pentru a crea un profil psihologic. Vom vedea dacă există posibilitatea dincolo de interacțiunea directă ca omul să dea un timp celuilalt pentru a putea să-l cunoască. (...) Recomand oamenilor cu încredere să ne urmărească pentru că nu vom da numai participanților la emisiune informații, ci vom da informații care pot fi aplicabile în viețile noastre”, a mai spus expertul. 

Mai multe despre rolul său în materialul VIDEO de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies