• PRO TV
  • Cine este Taher Sonu, liderul comunității Arta Seducției, cel care îi ajută pe bărbați să comunice cu femeile

Cine este Taher Sonu, liderul comunității Arta Seducției, cel care îi ajută pe bărbați să comunice cu femeile

Cine este Taher Sonu, liderul comunității Arta Seducției, cel care îi ajută pe bărbați să comunice cu femeile

De peste 10 ani, Taher Sonu îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu. În cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute, psihologul și expertul în tehnica seducției, va lucra pe segmentele de cucerire, încredere și atracție, atât de importante pentru un cuplu.

La 34 de ani, Taher Sonu este unul dintre cei mai apreciaţi profesori de seducţie și mii de persoane au apelat la serviciile sale. Ce face mai exact expertul în tehnica seducției? “Ajut bărbații ocupați și antreprenorii să cunoască, să atragă și să păstreze iubita la care visează.”, spune Taher pe contul său de socializare, unde este urmărit de peste 10.000 de persoane. 

Taher Sonu, autorul celei mai citite cărți de seducție din România

Taher este autorul celei mai citite cărți de seducție din România: “Dacă n-o seduci, se duce”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taher Sonu (@tahersonu)

“Când am scris-o mi-am propus să fac o unealtă de dezvoltare personală care să ajute bărbaţii să fie mai deschişi şi să cunoască femei. Pe măsură ce o scriam, mi-am dat seama că rezultatul începea să arate ca un oricare alt ghid idiot de dezvoltare personală, motiv pentru care, literalmente am aruncat de două ori cartea la gunoi până să o termin şi am luat-o de la capăt. Într-un final cartea a ajuns să fie ceva mai mult decât un ghid. Este o călătorie personală bazată pe experienţele mele de viaţă din care am învăţat cele mai importante lucruri despre relaţionarea cu femeile”, spune Taher pe artaseductiei.ro.

Psihologul îi ajută pe bărbați să scape de teamă, timiditate, anxietate și să cunoască cu ușurință femeile care le plac. Workshopurile, seminariile şi conferinţele ţinute de Taher au loc mereu în săli arhipline. Taher a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Titu Maiorescu. Licențiat în psihologie, Taher este relationship coach, trainer și public speaker. 

“Relationship coach este persoana care te ajută să cunoști, să atragi, să păstrezi partenerul sau partenera ideală. Putem spune că este vorba despre consiliere în dragoste, dar în realitate este vorba despre înțelegerea atât a dorințelor, cât și a blocajelor pe care le are o persoană, astfel încât s-o pot ajuta să ajungă să cunoscă pe cineva”, a declarat Taher. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taher Sonu (@tahersonu)

Tot pentru a veni în sprijinul bărbaților, Taher a creat comunitatea “Arta Seducției”, care numără peste 58.000 de membri pe Youtube.

Povești cu happy-end și invitații la nuntă

În zece ani, Taher Sonu a ajutat mii de bărbați să-și depășească temerile și să ajungă mai repede la inima unei femei. Pe lângă mesajele de mulțumire pe care le primește constant, Taher este invitat deseori la nunțile celor pe care i-a apropiat și spune că are sute de exemple cu happy-end. 

“Recent am fost invitat la o nuntă, ei urmează să aibă și un bebe, pe el l-am ajutat să-și depășească timiditatea și să-și găsească mai ușor cuvintele în fața unei femei și așa a cunoscut-o pe ea”, a povestit psihologul într-un interviu pentru PRO TV.

Taher Sonu va pune “sarea și piperul” în relațiile care se vor forma la Căsătoriți pe nevăzute

Taher Sonu e de părere că dragostea este o știință dacă știi să o citești. “În cadrul emisiunii eu o să mă focusez exact pe dinamica dintre participanți. O să văd ce se întâmplă între domni și doamne, astfel încât să mă asigur că putem să potrivim perechea perfectă. Vor fi foarte multe joculețe practice și provocări pentru ei, astfel încât să scoată la suprafață cine sunt ei cu adevărat (…) Rolul meu este să pun sarea și piperul în relațiile ce vor urma să se formeze, pentru că atracția dintre doi oameni este extraordinar de importantă, în special la început. Iar asta este specialitatea mea”.

Citește și: Expertul în relații Taher Sonu, despre consiliere în amor și compatibilitatea pe termen lung între partener

Dă LIKE la pagina de Facebook a emisiunii Căsătoriți pe nevăzute ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în cel mai urmărit experiment social al momentului


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni