• PRO TV
  • Cine sunt Andreea de la Căsătoriți pe nevăzute și Emilian, primul ei pretendent

Cine sunt Andreea de la Căsătoriți pe nevăzute și Emilian, primul ei pretendent

Andreea Clinchevici are 32 de ani, locuiește în București și lucrează într-un casino. A absolvit Școala de Asistente Medicale și-și dorește să practice în acest domeniu în viitorul apropiat. E o mare iubitoare de animale, are un cățel (Pufi) alături de care aleargă în fiecare dimineață. Nu și-ar imagina o relație cu un bărbat căruia nu-i plac animalele. 

Locuiește cu cea mai bună prietenă a ei: mama, și se sfătuiesc în toate deciziile pe care trebuie să le ia legate de viață. Părinții au divorțat când Andreea era mică. Pentru o perioadă a ținut legătura cu tatăl ei, însă acum doi ani a decis să dispară din peisaj și să rupă definitiv legătura. 

Andreea e foarte deschisă către dezvoltarea personală și s-a axat foarte mult pe această zonă încă din momentul în care a realizat că relația cu tatăl ei i-a cauzat anumite comportamente și tipare nesănătoase, care de cele mai multe ori se transpuneau în relațiile ei. 

Deși știa că îi trebuie un băiat bun, care să o iubească și să o aprecieze, mereu era atrasă de genul de bărbat care nu îi oferea suportul de care avea nevoie, dezvolta relații toxice și ajungea să fie respinsă. 

Crede că experții îi pot găsi un partener cu care să aibă o relație sănătoasă, care să o completeze și alături de care să-ți întemeieze o familie. 

Emilian Dimoftei are 31 de ani, locuiește în Mangalia și de 10 ani este marinar în Forțele Navale Române. E curajos, își adoră meseria, își iubește țara și e un patriot convins. Ori de câte ori îmbracă uniforma de marinar se simte responsabil în fața țării lui. Personalitatea lui puternică s-a conturat încă din copilărie, când cu divorțul părinților a devenit „bărbatul” casei. Sora și mama lui sunt cele mai importante persoane pentru el, iar ele sunt susținătoarele lui nr. 1. Mama e eroina lui pentru că a reușit să crească singură cei doi copii. Își dorește o parteneră la fel de strong ca mama lui. 

Când nu este pe mare, e pe plajă în Vama Veche. E o fire veselă, îi place să fie responsabil cu buna dispoziție în cercul lui de prieteni și spune că zâmbetul e cartea lui de vizită. Pentru că realmente e molipsitor!

Emilian a participat la toate nunțile prietenilor și colegilor lui, în mare parte în calitate de cavaler de onoare și are o garderobă plină de costume de cavaler. A decis că e timpul să schimbe tiparul și să-și caute costumul de ginere, să-și ajungă prietenii din urmă. Adoră copii și visează la o familie împlinită mai mult decât la orice. Timpul îndelungat petrecut pe mare l-a ținut departe de a-și găsi o parteneră și speră ca experții să o poată aduce în viața lui pe mama copiilor lui.

Dă LIKE la pagina de Facebook a emisiunii Căsătoriți pe nevăzute ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în cel mai urmărit experiment social al momentului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni