• PRO TV
  • Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute”, vacanță în Africa

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute”, vacanță în Africa

Cristina și Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute”, vacanță în Africa

Au spus DA fără să stea pe gânduri în cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute” și sunt în continuare împreună. Cristina și Georges par mai îndrăgostiți ca niciodată. În prezent se află într-o vacanță în Africa, dar își țin fanii la curent cu detalii din călătorie. 

În cadrul emisiunii, Cristina a menționat că adoră să călătorească. Acum se bucură, alături de Georges, de o vacanță în Coasta de Fildeș (Côte d'Ivoire), o țară din Africa, scăldată de apele Oceanului Atlantic. Georges a postat deja filmulețe în care arată ce masă i-a pregătit soției: pește cu legume. Bineînțeles, la cină nu putea lipsi un pahar de vin roșu. 



Georges și-a surprins urmăritorii și cu o nouă schimbare de look. În cea mai nouă fotografie postată pe Instagram, el apare la bustul gol și își prezintă dredurile (codițele împletite). Se pare că ideea de a adopta această coafură a fost apreciată și de Cristina, care a ținut să lase un comentariu în dreptul imaginilor: „Cam sexy”, a scris ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georges-Francis Felea ???? (@georgesfrancisf)

Cristina și Georges primesc foarte multe mesaje de apreciere pe rețelele sociale.

„Bai, dar ce simpatici sunteți! Prea reușiți”,  „Ce faini sunteți!”, „Am urmărit emisiunea împreună cu iubitul meu și ne-a plăcut maxim de voi încă de la început. Nu pot sa cred că sunteți împreună pe bune! Ce experiență faină ați avut! Să vă iubiți toată viața”, sunt doar câteva dintre comentarii. 


Sursă foto: Instagram/ Georges-Francis Feleacristinadiaconu_

Vezi și: Trendurile anului 2022 de pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni