• PRO TV
  • Experții au ales! Cu cine au decis că se potrivește Daniel

Experții au ales! Cu cine au decis că se potrivește Daniel

După ce au pus în balanță mai multe aspecte, experții au decis că între Daniel și Loredana există compatibilitate. 

Daniel a studiat la Universitatea Politehnică din București și acum activează în zona de vânzări componente robotizate, dar și ca trainer în vânzări. A locuit 14 ani în București, iar acum stă în Cluj Napoca. 
Unul dintre dezavantajele job-ului lui e faptul că e mai mereu departe de casă, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care nu este într-o relație. Acum cinci ani a fost aproape de căsătorie. Cu câteva zile înainte de nuntă a avut câteva probleme cu viitoarea sa soacră și a anulat totul. 

Loredana a lucrat în presă acum câțiva ani, iar în prezent scrie pentru un site. Este pasionată de echitație, dans la bară și Jiu Jitsu. Spune că partenerul ei ar trebui să aibă minim 1.80 pentru că ea are 1.70 și să fie un tip curat și îngrijit. Pentru ea, igiena și manichiura sunt foarte importante, spune că a părăsit un fost iubit din cauza manichiurii neglihente. 
Nu și-a făcut planuri sau visuri legate de ziua nunții, s-ar vedea o mireasă în negru.  A ales să vină la Căsătoriți pe nevăzute pentru că este o femeie nonconformistă și îi place foarte mult ideea de a-și cunoaște viitorul soț în fața ofițerului de stare civilă.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni