• PRO TV
  • Loredana Toma, surprinsă în brațele unui fost concurent de la Căsătoriți pe nevăzute. Fanilor nu le-a venit să creadă

Loredana Toma, surprinsă în brațele unui fost concurent de la Căsătoriți pe nevăzute. Fanilor nu le-a venit să creadă

Loredana Toma, surprinsă în brațele unui fost concurent de la Căsătoriți pe nevăzute. Fanilor nu le-a venit să creadă

În cadrul emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”, Loredana a format un cuplu cu Daniel, dar la finalul show-ului cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și au divorțat. Recent, fanii au fost surprinși să o vadă în brațele unui alt concurent din emisiune, Adrian Jitea.

Cei doi au pozat în ipostaze tandre și ambii au postat imaginile pe conturile lor de Instagram. În acest mod, au stârnit curiozitatea fanilor emisiunii, care bănuiesc că între cei doi ar fi mai mult decât o relație de prietenie. 

„Domnul Jitea! Traiască !Verisoara lui a zis ca și eu sunt verisoara ei!”, a scris Loredana, agitând și mai mult spiritele. 

„Mai pe scurt....a zis DA”, a răspuns Adrian în comentarii. 
 

„Uh uh uh, mai hot decât prevede legea”, le-a scris Georges Felea, fost concurent al emisiunii, care s-a căsătorit cu Cristina Diaconu

Deocamdată, cei doi nu au confirmat public că formează un cuplu. Adrian Jitea a preferat să-i țină pe fani în suspans și să răspundă mai în glumă la întrebările lor: 

„Adică voi 2 sunteți împreună?”, a întrebat cineva. „Într-o reclamă la balsam de păr”, a răspuns Adrian. 

Loredana este pasionată de echitație, dans la bară și Jiu Jitsu. Când s-a înscris la „Căsătoriți pe nevăzute”, ea a spus că partenerul ei ar trebui să aibă minimum 1.80 metri înălțime, pentru că ea are 1.70  metri și să fie un tip curat și îngrijit. Pentru ea, igiena și manichiura sunt foarte importante, spune că a părăsit un fost iubit din cauza manichiurii neglijente.

Adrian Jitea are 42 de ani, lucrează în vânzări și vine din Onești. „Consider că este o meserie care mă caracterizează. Îmi place acțiunea, să fiu pe teren, interacțiunea cu oamenii, îmi place să rezolv problemele. Viața mea implică o autodisciplinare în materie de sport”, a declarat Adrian când s-a înscris la emisiune. 

Sursă foto: Instagram/ Loredana Toma (dangoorlre), adrian.jitea

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni