• PRO TV
  • Scarlett Johansson, prima apariție după nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta arată impresionant

Scarlett Johansson, prima apariție după nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta arată impresionant

Scarlett Johansson, prima apariție după nașterea celui de-al doilea copil. Vedeta arată impresionant

Scarlett Johansson a luat o pauză de la covorul roșu și viața mondenă de la Hollywood, pentru a se dedica familiei sale. Însă acum a revenit și arată mai bine ca niciodată.

Actrița, care în vară a dat naștere celui de-al doilea copil al său, a impresionat cu look-ul său sofisticat la evenimentul American Cinematheque Awards. Scarlett a combinat un costum alb cu un top decoltat din paiete. Și-a completat look-ul cu bijuterii opulente și cu o pereche de pantofi în același ton cu topul strălucitor. 

Scarlett Johansson a venit însoțită de soțul ei, comediantul Colin Jost. Actrița se află la a treia căsătorie, în trecut ajungând la altar cu jurnalistul francez Romain Dauriac (cu care are o fetiță) și cu actorul Ryan Reynolds.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Colin Jost este scenarist la emisiunea Saturday Night Live și are o relație cu Scarlett Johansson din mai 2017. Doi ani mai târziu, cei doi s-au logodit, pentru ca în octombrie 2020, în timpul pandemiei, să facă nunta acasă, la New York.

Scarlett Johansson, desemnată de două ori, în trecut, “cea mai sexy femeie în viață”


Până în prezent, Scarlett Johansson este singura vedetă căreia revista Esquire i-a dat de două ori titlul de “cea mai sexy femeie în viață”, în 2006 și 2013. Deși au trecut mulți ani de atunci, actrița este neschimbată și ar putea cu ușurință să obțină acest statut și pentru a treia oara.

 

Wine Trips România S2E1 | Alex Bogdan, degustare cu peripeții la Crama Corcova

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni