• PRO TV
  • Taher Sonu, detalii exclusive despre emisiunea Căsătoriți pe nevăzute: “Avem cinci cupluri căsătorite!”

Taher Sonu, detalii exclusive despre emisiunea Căsătoriți pe nevăzute: “Avem cinci cupluri căsătorite!”

Taher Sonu, detalii exclusive despre emisiunea Căsătoriți pe nevăzute: “Avem cinci cupluri căsătorite!”

Căsătoriți pe nevăzute, formatul TV în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită experimentând o nouă metodă bazată pe știință, vine din 7 septembrie la PRO TV. 

Cu ajutorul a patru experți, participanții vor fi ”potriviți” pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă, și pe care o vor cunoaște abia în fața ofițerului stării civile.

Invitat la Vorbește lumea, Taher Sonu, expert Căsătoriți pe nevăzute, a făcut câteva declarații exclusive despre emisiune. 

Psihologul și expertul în tehnica seducției a dezvăluit că peste 40 de persoane s-au înscris pentru a-și găsi jumătatea.

“Rolul meu în această emisiune, care este de fapt cel mai mare experiment social care s-a întâmplat vreodată până acum în România, este de psiholog și expert în tehnica seducției. Practic, eu mă ocup de „condimente”, de sarea și piperul dintre oamenii care participă acolo. S-au înscris peste 40 de persoane pentru acest prim sezon, însă nu pot să dau mai multe detalii, pentru că totul este confidențial”, a declarat Taher. 

Expertul a mai dezvăluit că cinci cupluri au făcut deja pasul mare. “În momentul ăsta, avem cinci cupluri căsătorite. (...) Au un termen de o lună în care să petreacă timp unul cu celălalt. Să se descopere. Să vadă cum funcționează căsnicia lor pentru că până la urmă sunt căsătoriți. Iar la finalul acelei luni vor decide dacă vor să continue. Vor avea parte de sprijinul meu și al colegilor mei în toate obstacolele pe care le întâmpină”, a mai spus Taher Sonu

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai jos

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni