• PRO TV
  • Victor Toriani, expert Căsătoriți pe nevăzute, despre compatibilitate și soluții pentru cuplurile care nu se mai înțeleg

Victor Toriani, expert Căsătoriți pe nevăzute, despre compatibilitate și soluții pentru cuplurile care nu se mai înțeleg

Victor Toriani, unul dintre cei patru experți ai emisiunii Căsătoriți pe nevăzute, a fost prezent în platoul “Vorbește lumea”, acolo unde a continuat discuția despre compatibilitatea în cuplu.

Psihoterapeutul a venit și cu câteva soluții pentru cuplurile care se află în impas. Victor Toriani a spus că este important ca partenerii să comunice între ei atunci când lucrurile nu mai merg.

“În primul și în primul rând, căderea măștilor. Mulți oameni rămân în relații cu mască. Masca este greu de dus. Trebuie să spunem adevărul, pentru că el curăță relațiile. În sensul în care le clarifică. În momentul în care eu spun: «eu nu pot să depășesc momentul ăsta. Eu până aici pot! Eu te iubesc pe tine foarte mult, dar ceea ce se întâmplă în relația cu tine îmi provoacă atât de multă suferință încât nu pot să mai rămân.» Dar trebuie să spui asta! (...) Sunt oameni care nu pot și atunci este bine să meargă să vorbească cu un specialist. Specialistul scoate de la ei ceea ce de fapt ei nu-și spun unul altuia”, a explicat Victor Toriani. 

Mai multe detalii în materialul VIDEO de mai sus

Nu rata azi un nou episod din show-ul Căsătoriți pe nevăzute, de la ora 20:30, la PRO TV!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni